Početna strana > Informacije > Načini isporuke

Načini isporuke


 Montaže na teritoriji Beograda i okoline :    -    VAŽNO !

Motaža se naplaćuje odvojeno od isporuke i iznosi 3500 din. po vratima.

Montaža na teritoriji Srbije.
Za manje narudžbe na teritoriji Srbije isporuka se vrš kurirskom službom koja u datom trenutku nudi najbolje uslove(cena, rok preuzimanja robe, rok isporuke itd.), a cena isporuke zavisi od težine i gabarita poručenog proizvoda.
Za veće narudžbe na teritoriji Srbije isporuku i montažu vršimo našim vozilima, sa ili bez nadoknade za troškove transporta, u zavisnosti od obima i lokacije isporuke. Ukoliko i za manje količine želite da angažujete naše profesionalce za montažu molimo vas da nam pošaljete zahtev ili nas kontaktirate telefonom. 

Napomena : montaža je u uz uputstvo veoma jednostavna i štedi vam dosta novca. Naša preporuka je da u slučaju kupovine manje količine vrata montažu uradite sami.       


Isporuka bez montaže na teritoriji Beograda i okoline :    -    VAŽNO !

Za sve narudžbe čija ukupna vrednost prelazi 30.000 din.Svet-vrata .rs vrši besplatnu isporku na teritoriji Beograda i okoline u roku koji je definisan na stranici svakog artikla.

Za sve narudžbe čija ukupna vrednost ne prelazi 30.000 din.Svet-vrata .rs vrši isporku na teritoriji Beograda i okoline u roku koji je definisan na stranici svakog artikla o trošku kupca, u iznosu od 2500 din.


Za narudžbe primljene do 10h Svet-vrata.rs vrši isporuku u roku koji je definisan na stranici svakog artikla.
Za narudžbe primljene posle 10h na rok isporuke se dodaje još jedan radni dan.

Isporuka na teritoriji Srbije
Za manje narudžbe na teritoriji Srbije isporuka se vrš kurirskom službom koja u datom trenutku nudi najbolje uslove(cena, rok preuzimanja robe, rok isporuke itd.), a cena isporuke zavisi od težine i gabarita poručenog proizvoda.
Za veće narudžbe na teritoriji Srbije isporuku i montažu vršimo našim vozilima, sa ili bez nadoknade za troškove transporta, u zavisnosti od obima i lokacije isporuke.

            


Svet-vrata.rs redovno isporučuje na čitavoj teritoriji Srbije. Za isporuke van države Srbije kontaktirajte Svet-vrata.rs putem mail adrese office@Svet-vrata.rs ili na broj telefona 011.8325.596

                                                                                                                            


Isporuka za 24h- Ekspres kolekcija sobnih i ulaznih vrata
Isporuka za 24h podrazumeva da će traženi artikli biti poslat kurirskom sluzbom ili ukoliko je veca kolicina u pitanju, isporucen nasim vozilom na lokaciju po vašem izboru u roku od 24h od trenutka naručivanja, pod uslovom da ste porudžbinu izvršili do 10h. Za porudžbine izvršene nakon 10h rok isporuke se produžava za jedan radni dan. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@svet-vrata.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.8325.596

Standardna isporuka
Na stranici svakog artikla možete pronaći procenjeno vreme isporuke. Najčešći rok isporuke za artikle koji imaju standardnu isporuku jeste 3 do 7 radnih dana. Kada vaša porudžbenica bude spremna za isporuku kontaktiraće Vas operater sa kojim ćete dogovoriti termin isporuke. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@svet-vrata.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.8325.596

Produžena isporuka
Na stranici svakog artikla možete pronaći procenjeno vreme isporuke. Najčešći rok isporuke za artikle koji imaju produženu isporuku jeste 10 do 20 radnih dana. Produženu isporuku najčeđće imaju veoma skupi modeli koje ni proizvođači ne drže na lageru. Kada vaša porudžbenica bude spremna za isporuku kontaktiraće vas operater sa kojim ćete dogovoriti termin isporuke. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@svet-vrata.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.8325.596.

4. Proizvodnja po meri
Ukoliko imate želju da za vas proizvedemo jedinstvena sobna ili ulazna vrata ili da vam osmislimo kompletan prostor na pravom ste mestu. Imamo spreman tim dizajnera koji će za Vas pripremiti kompletan projekat,3d model, planove kao i film koji će vam pomoći da se "prošetate" kroz vašu novi stambeni ili poslovni prostor još u fazi planiranja. I sve to po veoma povoljnim cenama. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@svet-vrata.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.8325.596

                                                                                                                                                                                


Ukoliko vas zanima artikal koji trenutno nemamo na lageru predlažemo vam da odaberete sličan artikal iz naše veoma veliki ponude kvalitetnih sobnih i ulaznih vrata. Ukoliko ipak odlučite da naručite artikal koji nemamo na lageru mi ćemo morati da ga naručimo od dobavljača koji takođe može imati produženi rok isporuke za taj artikal pa vam za takve narudžbe ne možemo garantovati rok isporuke.  


 


Isporuka za 24h
Za manje narudžbe isporuku može izvršiti samo jedan čovek ili kurirska služba. Treba imati u vidu da je svet-vrata .rs dužan da vam vrata sklopljena dostavi u vaš prostor ili da vam ukoliko artikal ne stiže sklopljen montažu izvrši besplatno.

Standardna isporuka i proizvodnja po meri
Proizvode sa standardnim rokom isporuke i proizvode po meri obično isporučuje tim od dvoje ili više ljudi. Treba imati u vidu da je Svet-vrata.rs , ukoliko ste se odlučili za našu isporuku, ili ste naručili proizvode u vrednosti preko 30.000 din. dužan da vam vrata dostavi u vaš prostor .

Vozilo za isporuku
Za isporuku će se koristiti veće vozilo(kombi vozila 3.5t ili kamionom 7.5t). Svi eventualni problemi oko prilaza objektu moraju biti unapred rešeni i odgovornost su kupca. Za više informacija konsultujte naše eksperte za vrata.

Potrvrda termina isporuke
Za sve tipove isporuke operater će vas kontaktirati 1-3 dana pre isporuke osim za proizvode sa rokom isporuke od 72h, kada vas može kontaktirati na dan isporuke.

Za sve isporuke
Svet-vrata.rs neće odnositi vaša postojeća vrata da bi se oslobodio prostor za vaša nova vrata. Ukoliko se isporuka vrši putem kurirske službe treba imati u vidu da kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni ili poslovni prostor.

Oštećenja:
Molimo vas da proverite vašu narudžbu prilikom prijema. Ukoliko primetite bilo kakva oštećenja ili nedostatke na proizvodu molimo vas da to naglasite priliko potpisivanja otpremnice. Ukoliko je vaš artikal oštećen zamenićemo sve delove koji su oštećeni ili nedostaju gde god je to moguće. U situacijama kada to nije moguće isporučićemo vam nov proizvod.

Napomena: ponekad postoje situacije koje su van naše kontrole. Zbog toga vam savetujemo da ne bacate vaš stara vrata dok ne dobijete nove proizvode i proverite da li imaju oštećenja ili nedostatke.


 


Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ne oklevajte da nas kontaktirate na office@svet-vrata.rs ili putem telefona na broj 011.8325.596Hvala na poverenju

www.svet-vrata.rs   |    Internet tim

 

Copyright © 2010, sva autorska prava zadržava Trgo Pofi d.o.o