Početna strana > Informacije za dobavljače

Informacije za dobavljače


Zainteresovani ste da postanete dobavljač? Expanzija interneta je za proizvođače donela veliku mogućnost dodatnog povećanja rasta proizvodnje. Mi iz internet tima svet-vrata .rs svakodnevno radimo na tome da zajedno sa našim dobavljačima krojimo ponudu kako bi bila što konkurentnija i privlačnija kupcima. Veoma smo posvećeni kvalitetu u prodaji i korisničkoj podršći, što će pozitivno uticati na imidž vašeg brenda.

Posvećeni rastu.  Naš cilj je brz rast prihoda i pozicioniranje kao top online kanal prodaje za svakog od naših dobavljača. Naše poznavanje proizvoda, obučavanje prodajnog osoblja i investiranje u online i tradicionalni marketing , omogućiće veliki uticaj na prodaju svaki put kada lansiramo novu liniju proizvoda.

Fleksibilnost i otvorenost u poslovanju.  Sa svakim od naših dobavljača radimo veoma pažljivo kako bi se upoznali sa karakteristikama i osobenostima svakog proizvoda. Razumemo da svaki dobavljač ima posebne potreba u domenu logistike, tok, način i količina naručivanja, plaćanje, povraćaj robe i slično, iz toga razloga se trudimo da prilagodimo naš pristup dobavljaču kako bi čitav proces od prvog kontakta do isporuke i podrške tekao glatko. Naš odnos sa dobavljačima se bazira na četiri osnovna principa

1) Uspostavljanje kvalitetnog partnerskog odnosa sa dobavljačima

2) Efektno reklamiranje proizvoda

3) Obezbeđivanje rasta

4) Kvalitetna korisnička podrška.

 

Ukoliko ste zainteresovani za rast svog posla, molimo Vas pošaljite e-mail sa informacijama : naziv kompanije, kontakt detalji i tip proizvoda, na adresu trgopofi@gmail.com . Radujemo se poslovanju sa Vama!


 

Copyright © 2010, sva autorska prava zadržava Trgo Pofi d.o.o